Truus Trendy

Met veel ‘tromgeroffel’ kondigde Truus Trendy o.a.
op de site van 
de toestand in de dans haar komst naar
Katendrecht aan. Zij deed dat op een wijze die menig
oud-Katendrechter niet bepaald prettig vond:

 

Dansnieuws 31 januari 2008, afl 41

TRUUS. verhuist naar hoereneiland
TRUUSOpgekalefaterd en wel is het Rotterdamse Katendrecht op zuid omgetoverd van hoerenhonk tot cultureel horeca eiland. In maart 2008 nestelt TRUUS. zich op “De Kaap”, temidden van haute cuisine, fashion, pulpvideo, theater, tattoo, expo en kunst. Met de Creative Factory aan de overkant en plannen in 2009 voor een brug vanaf hotel New York naar Katendrecht, recht voor de deur van TRUUS., wordt het steeds aangenamer vertoeven op het eiland. Gemeente Rotterdam stak flink wat geld en effort in Katendrecht om bedrijvige pioniers te trekken naar de zuidkant van de Erasmusbrug. TRUUS. geeft ruimte in haar nieuwe pand aan atelier, showroom en een heuse TRUUS.mini-store waar je de heetste items als eerste scoort.
TRUUS.’ befaamde modellenworkshops verhuizen mee. Het Deliplein waar TRUUS. gaat vestigen, is opgeknapt en biedt in de zomer ruimte aan open air-workshops en shows. In Maart presenteert TRUUS. ook haar nieuwe collectie met rokjes, catsuits en een TRUUS.THUIS.PRINT lijn. Daar hoort een opening bij! 


Maar al snel was TRUUS. weer verdwenen. Op
www.agenda.nl verwoordde Marieke van der Weiden
– Truus Trendy – haar kortstondig verblijf op het
Katendrechtse Deliplein als volgt:

“Helaas vraag ik mij inmiddels af waarom ik naar Katendrecht ben gegaan. Ik heb al een hoop dingen geprobeerd, maar het komt nog niet echt van de grond. De wijk heeft zeker potentie, maar niet binnen een jaar. Het blijkt erg lastig de mensen – letterlijk – over de brug te krijgen. Het Deliplein ziet er prachtig uit, maar de route er naartoe is niet echt aanlokkelijk te noemen. Ik wil niets liever dan dat het gaat werken, maar het zal tijd kosten. Langzaam worden de luxe huizen bewoond en strijken er tweeverdieners neer, maar het is nog niet genoeg. Ik denk er dan ook over om mijn vestiging te gaan verhuizen naar het centrum. Dat is op het moment toch lucratiever.”

Maar ook van buiten de Kaap wordt Truus Trendy voor Zuid ingehuurd. Zo stalde het promotieteam van dit bedrijf op donderdag 8 oktober 2009 een groot aantal ‘I love RZ’ tassen uit op de kruising van de Strevelsweg en de Pleinweg. Dit in het kader van de ‘Zuid Pakt Uit! week’ van het Pact op Zuid. Op http://vimeo.com/6972478 werd daarover een filmpje geplaatst.

[weer terug naar boven]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s